ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD.
producten
producten
Huis > producten > Automatische motorwinding > Servomotor wikkelmachine

Servomotor wikkelmachine

Productdetails

Plaats van herkomst: QING DAO

Merknaam: ZTD

Betaling & het Verschepen Termijnen

Min. bestelaantal: Ngotiable

Prijs: Ngotiable

Levertijd: 50 werkdagen

Betalingscondities: T/T

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:
Controlesysteem:
PLC's
Afmeting:
Aanpasbaar
Naam:
Automatische motorwinding
Stroomvoorziening:
AC
type:
Automatisch
Spanning:
220 V
Gewicht:
200 kg
Het winden snelheid:
0-1000 RPM
Controlesysteem:
PLC's
Afmeting:
Aanpasbaar
Naam:
Automatische motorwinding
Stroomvoorziening:
AC
type:
Automatisch
Spanning:
220 V
Gewicht:
200 kg
Het winden snelheid:
0-1000 RPM
Servomotor wikkelmachine

Productbeschrijving:

De BLDC-motorproductielijn is een state-of-the-art productielijn die is ontworpen voor de productie van hoogwaardige borstelloze DC-motoren (BLDC).Het is uitgerust met een Stator Coil Winding Machine en andere geavanceerde apparatuurDe gebruikte wikkelmethode is naaldwinding, en de stator-ID kan worden aangepast vanaf φ25·φ60 mm.De hele productielijn is volledig geautomatiseerd., waarbij de hoogste kwaliteit en efficiëntie worden gewaarborgd.

 

Kenmerken:

 • Productnaam:BLDC-motorproductielijn
 • Motortype:D.C.
 • Spanning:220V/380V
 • Stator OD:φ60·φ200 mm (aanpasbaar)
 • Gewicht: 200 kg
 • Productielijn:Automatisch
 • Bijzondere kenmerken:Stator spoel wikkeling machine, wasmachine motor Stator spoel wikkeling, Stator spoel wikkeling machine voor wasmachine

 

Technische parameters:

Parameter Waarde
Stator OD φ60·φ200 mm (aanpasbaar)
Productielijn Automatisch
Kracht 20 kW
Motortype D.C.
Spanning 220V/380V
Luchtdruk 0.5-1Mpa
Omgevingstemperatuur Onbeperkt
Gewicht 200 kg
Geluidsniveau ≤ 60 dB
Stator-ID φ25·φ60 mm (aanpasbaar)
Focus. Wasmachine Motor Stator spoel Winding, Wasmachine Motor Stator spoel Winding, Stator spoel Winding Machine

 

Toepassingen:

ZTD TECHNOLOGY's BLDC motor productielijn

ZTD TECHNOLOGY's BLDC Motor Production Line is een essentiële machine voor de productie van motoren die worden gebruikt in wasmachines.Deze motor productielijn is de perfecte oplossing voor elke motor productie behoeftenDe naaldwindingstechnologie zorgt ervoor dat de stator spoelwinding machine nauwkeurig en betrouwbaar is.en zijn vermogen van 20 kW is krachtig genoeg om elke motor productie taken te verwerkenBovendien is de stator-ID aanpasbaar, variërend van φ25 tot φ60 mm. Ten slotte is de omgevingstemperatuur onbeperkt, waardoor het de perfecte machine is voor elke omgeving.

Met de minimum orderhoeveelheid onderhandelbaar en de prijs onderhandelbaar,De BLDC motor productielijn van ZTD TECHNOLOGY is de perfecte keuze voor elke wasmachine motor stator spoel wikkeling machine behoeftenDe levertijd van 50 werkdagen is ook snel genoeg voor alle productielijnbehoeften.

Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte motorproductielijn is de BLDC Motor Production Line van ZTD TECHNOLOGY de perfecte keuze.en aanpasbare stator-ID, is het de perfecte keuze voor alle motorproductiebehoeften.

 

Aanpassing:

BLDC-motorproductielijn
 • Merknaam: ZTD TECHNOLOGY
 • Plaats van oorsprongQING DAO.
 • Certificering: CE
 • Minimale bestelhoeveelheidOnderhandelbaar
 • PrijsOnderhandelbaar
 • Leveringstermijn: 50 werkdagen
 • Betalingsvoorwaarden: T/T
 • Wikkelmethode: Naalddraaien
 • Versnelling: 0-1000 RPM
 • Luchtdruk: 0,5-1Mpa
 • Stator-IDVoor de afmeting van de afmetingen van de afmetingen van de voertuigen van de categorieën N2 en N3
 • Stator ODVoor de afmeting van de afmeting van de afmeting van het voertuig moet de afmeting van de afmeting van de afmeting van de afmeting van het voertuig worden bepaald.

ZTD TECHNOLOGY biedt de beste BLDC Motor Production Line met Stator Coil Winding Machine in Qing Dao, China.We zijn in staat om onze BLDC Motor Production Line met Stator Coil Winding Machine aan te bieden tegen een zeer concurrerende prijs met een levertijd van 50 werkdagen. Betalingsvoorwaarden zijn T/T. Onze BLDC motor productielijn is uitgerust met een naald wikkeling methode, een snelheid van 0-1000RPM en een luchtdruk van 0.5-1Mpa. De stator ID en OD zijn aanpasbaar,waarbij de stator-ID φ25·φ60 mm is en de stator-OD φ60·φ200 mm.

 

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en service van BLDC-motorproductielijnen

We bieden uitgebreide technische ondersteuning en service voor BLDC Motor Production Line.en probleemoplossingWe leveren ook onderdelen, reparaties en upgrades voor de hele lijn.

Voor technische ondersteuning kunt u ons team bereiken via telefoon, e-mail of live chat.en probleemoplossingOnze ondersteunende medewerkers zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden en te helpen tijdens normale werktijden.

Ons service team is beschikbaar voor reparaties en onderhoud op locatie. We kunnen ook ondersteuning en probleemoplossingsdiensten op afstand bieden.Neem contact met ons op of bezoek onze website.