ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD.
ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD. Bedrijfprofiel
Bedrijfprofiel
Huis >
ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD. Bedrijfprofiel
Ongeveer ons
Contacten
Contacten: Mr. ZHENG
Contact nu
Post ons

ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD.

China ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD. Bedrijfprofiel
ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD.
ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD.
ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD.
ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD.
ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD.
ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD.
Hoofdmarkt:
West-Europa , Wereldwijd
Handelstype:
Fabrikant , Importeur , Exporteur
Merken:
ZTD
Nr van Werknemers:
170~210
Jaarlijkse Verkoop:
14000000-23000000
Gevestigd jaar:
2008
De uitvoerpc:
60% - 70%
Bedrijfdetails

    ZTD houdt zich bezig met het onderzoek en de ontwikkeling van compleet hoogwaardige apparatuur, zoals BLDC-motoren en synchrone permanentmagneetmotoren.het heeft de voordelen van beheersbare energiebesparing en een hoog rendementDe motorproducten die door de productielijn worden geproduceerd, worden op grote schaal gebruikt in compressoren voor airconditioning, ventilatormotoren, pompomotoren voor wasmachines, stofzuigers,,nieuwe energievoertuigen, drones en andere velden, met borstelloze buitenste wikkeling, borstelloze binnenste wikkeling, holle bekermotoren, servomotoren,Er zijn meer dan 120 producten in vijf series van ontvouwbare motor wikkelmachines.

 

 

 

 

Geschiedenis van de ontwikkeling van het bedrijf

 

 

1956

Beginnend bij een militaire fabriek in staatsbezit als een militaire onderneming,de producten worden op grote schaal gebruikt in automatiseringsbesturingssystemen en nieuwe producten ontwikkeld door wetenschappelijke onderzoeksinstanties in militaire industrieën zoals lucht- en ruimtevaart., luchtvaart, scheepvaart en wapens, die een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van geavanceerde nationale defensie technologie.

 

 

 

 

1983

Het oprichterteam van Qingwei, dat de eerste traditionele Japanse automatische productielijn voor wisselstroommotoren in China introduceerde,voltooide het proces van leren en lenen tot vertering en absorptie, geleidelijk de belangrijkste verbindingen en processen van de automatische productielijn van motoren onder de knie krijgen, waardoor de basis wordt gelegd voor de volgende stap van uitbreiding naar motorapparatuur.

 

 

 

 

2008

ZTD Technology is officieel een onafhankelijk bedrijf en heeft met succes het beleid van "militair naar burger" uitgevoerd.het richt zich op het onderzoek en de ontwikkeling en de productie van civiele apparatuur, zoals motorwinding machines.

 

 

 

2013

We zijn geleidelijk aan wereldwijde merken zoals Midea en Gree binnengekomen en de Japanse en Koreaanse markten betreden.De uitstekende productprestaties van ZTD Technology zijn erkend door toonaangevende huishoudelijke apparatenmerken, snel op de markt komen.

 

 

 

 

2015

Het leveren van de eerste efficiënte en energiebesparende motorenproductielijn aan Haier.De Commissie zal zich richten op de ontwikkeling van nieuwe motorapparatuur en productielijnen, zoals DC borstelloze en permanente magneet synchrone. Haier de eerste binnenlandse DC borstelloze motor productielijn te leveren, die de eerste onafhankelijk ontwikkelde DC borstelloze motor productielijn in China is.Het is erkend door Haier en heeft meer bestellingen gewonnen..

 

 

 

2022

De ondertekening van een coachingovereenkomst tussen beursgenoteerde bedrijven en China Merchants Securities, de inschrijving van de Science and Technology Innovation Board,en een nieuw hoofdstuk openen in de intelligente uitrusting van motoren.

 

De totale oppervlakte van het bedrijf bedraagt ongeveer 16000 vierkante meter, wat kan voldoen aan de apparatuurbestellingen van het bedrijf.

 

Installeer en debug volgens het type apparatuur op verschillende verdiepingen om de technische communicatie tussen ingenieurs te vergemakkelijken.

China ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD. Bedrijfsprofiel 0China ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD. Bedrijfsprofiel 1

 

Ons bedrijf heeft een onafhankelijk verwerkingscentrum met in totaal meer dan 20 apparatuur, elk bediend door een toegewijde senior ingenieur om de kwaliteit van het product te waarborgen.Ons bedrijf kan zelfstandig ongeveer 80% van de onderdelen verwerken, en de resterende 20% van de gemakkelijk te verwerken onderdelen zal worden uitbesteed voor verwerking.

 

China ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD. Bedrijfsprofiel 2China ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD. Bedrijfsprofiel 3

 

    Onze onafhankelijk verwerkte onderdelen ondergaan een 20%-controle, terwijl de uitbestede onderdelen een 100%-inspectie ondergaan om ervoor te zorgen dat alle onderdelen hun limiet bereiken.

 

China ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD. Bedrijfsprofiel 4

 

Ons bedrijf heeft 43 utility model uitvindingspatenten, 14 uitvindingspatenten en 12 softwarewerken, en heeft verschillende prijzen gewonnen, zoals CE en UK.

 

China ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD. Bedrijfsprofiel 5China ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD. Bedrijfsprofiel 6

 

 De constructie van ons bedrijf omvat verschillende multifunctionele conferentieruimtes die kunnen worden gebruikt voor schermprojectie, afstandsbediening, touchscreen bediening, geluiddichte conferentieruimten,panoramacamera's, enz. Daarnaast omvat het tentoonstellingszalen, foto-herdenkingen, sportzalen (inclusief tafeltennistafels, biljarttafels), enz.

 

China ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD. Bedrijfsprofiel 7China ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD. Bedrijfsprofiel 8

 

De leveranciers die wij kiezen, geven prioriteit aan toonaangevende ondernemingen in verschillende sectoren.

China ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD. Bedrijfsprofiel 9
 

Ons bedrijf heeft een aangewezen vrachtwagenbedrijf voor de scheepvaart, dat verantwoordelijk is voor de coördinatie van onze buitenlandse zaken en het veilig en tijdig vervoeren van de goederen naar de aangewezen haven.

 

China ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD. Bedrijfsprofiel 10China ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD. Bedrijfsprofiel 11

 

Onze zelf ontwikkelde volledig automatische roterende transformator, uitgerust met AGV-materialen vrachtwagens voor laden en lossen, realiseert echt een onbemande zwarte lichtfabriek.De totale uitrusting is in Europese stijl gebouwd., die nog steeds een efficiënte productie kan bereiken en de hoge kwaliteit van het eindproduct kan garanderen ondanks het prachtige uiterlijk.

 

China ZTD Technology (QingDao)Co.,LTD. Bedrijfsprofiel 12